PC

Nijedan prelazak Watch Dogs Legion neće biti isti

Još od samog curenja igre Watch Dogs Legion u javnost igračima je dosta ambiciozno zvučao podatak da će moći da igraju kao “bilo koji NPC u igri”

Ubisoft je to i potvrdio zvaničnim predstavljanjem na E3 sajmu, i to kroz gejmplej video u trajanju od oko 10 minuta. Međutim, Watch Dogs Legion je još ambicioznija igra nego što se prvobitno mislilo, jer će se svaki prelazak razlikovati od onog prethodnog.

Kompanija Ubisoft i njen razvojni tim zadužen za rad na ovoj igri su napravili čak 20 skripti za prelazak igre koje se dosta razlikuju jedne od druge. Ovo ne znači da će biti promenjena samo imena karaktera, već svaki mogući element.

U svakoj skripti se razlikuje  izgled karaktera, njegova narav, glas, vrsta ponašanja, umeće i dosta drugih elemenata zahvaljujući kojima igrače očekuje totalno drugačije iskustvo tokom igranja. Ovo je moguće zahvaljujući posebnoj tehnologiji koja sama generiše nove karaktere u igri na osnovu dostupnih informacija.

Jedan od developera je izjavio kako zbog te raznovrsnosti postoji velika šansa da nećemo videti jedan cinematik dva puta, šta znači da ćemo pri svakom prelasku imati veliku slobodu u prelažanju i da će se ona razlikovati od prethodne.

Jedva čekamo da saznamo još detalja o Watch Dogs Legion koji će izaći 6. marta 2020. godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top