PC

Bacite pogled na igru koja vam omogućava da se oprobate kao asistent pevačice Bijonse

Izgleda da je jedan obožavatelj pevačice Bijonse imao previše slobodnog vremena na Twitteru, pa je kreirao igru koja vas stavlja u ulogu asistenta ove pevačice.

Ova igra nije kao većina ostalih koje opisujemo na našem sajtu, već predstavlja tekstualnu avanturu, koja je sačinjena od niza objava na ovoj društvenoj mreži.

Od samog početka, vi kao asistent imate dve ili više opcija u jednom scenariju koje birate i tako napredujete dalje. U igri postoje situacije poput odabira vrste doručka za pevačicu, odabira osobe se kojom će pričati i slične svakodnevne stvari.

Dobri izbori će vas voditi dalje kroz igru, a oni loši će vas dovesti do otkaza. Dosta zanimljiv projekat sa očiglednom porukom da kao asistent Bijonse možete očekivati samo otkaz.

Ovu avanturu možete isprobati na linku ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top