Nintendo Switch

Jutjuber Etika pronađen mrtav

Ukoliko pratite Jutjub gejming scenu, posebno ukoliko ste fan Nintendo igara, verovatno ste čuli za ime Etika.

U pitanju je dvadesetdevetogodišnji momak iz Bruklina, Desmond “Etika” Amofah, koji je sa Jutjub karijerom započeo 2012. godine i zahvaljujući zabavnoj ličnosti i velikoj energiji, za sedam godina je prikupio preko 800 000 pratilaca na ovoj platformi.

Nažalost, pokazuje se još jednom da slava i uspeh nisu garancija sreće. Etika je krajem prošle godine počeo da ispoljava izrazito nestabilno i destruktivno ponašanje, pa je oktobra prvi put počeo da izražava svoje samoubilačke namere. Slomovi su ponovo počeli u aprilu i nastavili su se tokom maja, kada je ponovo pretio samoubistvom, što je njegova devojka prijavila policiji, pa je u više navrata prinudno hospitalizovan kako bi pokušali da mu pomognu, ali je uvek iznova i puštan na slobodu.

A onda je došao 20. jun, kada je na svom Jutjub kanalu (koji je sada ugašen), okačio video nazvan “Žao mi je”, koji je u suštini bio oproštajno pismo njegovim fanovima i nakon toga mu se gubi svaki trag. Policija je pre par dana našla njegove lične stvari na Bruklinskom mostu, da bi danas pronašli i njegovo telo, nakon prijave da je viđeno telo tamnoputog muškarca kako pluta oko South Street luke. Kasnije je utvrđeno da je u pitanju Etika, a obdukcija će dati i tačan razlog smrti.

Zvuči otrcano, znamo, ali ukoliko imate suicidne misli, pričajte sa nekim, samoubistvo nije opcija koja rešava problem.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top