PC

Microsoft: Nismo zaboravili ni Age of Mythology

Među Age of Empires fanovima posebno mesto zauzima Age of Mythology, spinof naslov iz 2002. godine koji nas je odveo u svet Grčke mitologije i predstavio neke nove, do tada neviđene mehanike u Age of serijalu, ali i pre svega 3D grafiku.

Age of serijal ovih godina proživljava renesansu, sa brojnim novostima, kao što su Age of Empires 2 Definitive Edition i naravno Age of Empires 4, ali se fanovi pitaju da li će i “Doba Mitologije” dobiti malo ljubavi.

Adam Izgrin, kreativni direktor AoE igara, kaže da ni AoM nije zaboravljen i da svakako imaju planove i za njega. Kako kaže, “Trenutno radimo na “Definitive” edicijama trilogije, i ozbiljno zahuktavamo posao na četvorci, koju jedva čekamo da vam pokažemo, ali nećemo stati tu. Kada završimo taj postao, vratićemo se nazad i videti šta možemo da uradimo sa Age of Mythology.”

Kako još dodaje, “Ja obožavam AoM, sigurno je nećemo ostaviti pozadi, i kada dođe vreme, smislićemo šta ćemo raditi i sa njom.”

Microsoft je tokom E3 najavio otvaranje potpuno nezavisnog Age of Empires studija čiji je fokus isključivo na igrama iz ovog serijala, tako da su nam nadanja i očekivanja zaita velika, i raduje nas povratak pažnje ka ovom kultnom serijalu strategija u realnom vremenu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top