Filmovi-Serije

Čuveni serijal igara Myst dobija film, seriju, pa čak i rijaliti emisiju

Serijal igara zvani Myst postoji još od 1993. godine i tokom svih tih godina smo videli dosta izdanja koje su fanovi prihvatili sa oduševljenjem zbog inovacija u inače odličnom gejmpleju.

Ovih godina nigde ni traga originalnim Myst igrama (autori trenutno rade na igri Firmament), i pored objave da će svi delovi biti objavljeni za Windows 10, već su njih smenili raznorazni klonovi, sa manje ili više uspeha.

U iščekivanju nastavka nam stiže vest da će ovaj serijal doživeti ekranizaciju zahvaljujući kompaniji Village Roadshow Entertainment.

Ova kompanija je otkupila prava za Myst serijal i otkrila je kako ima planove da napravim film, ali i dosta “skriptovanog i neskriptovanog TV sadržaja”.

Kada se kaže “skriptovani sadržaj”, misli se na TV serije, dok u ovu drugu kategoriju spadaju rijaliti programi, što zvuči zanimljivo. Naravno, ovde ne mislimo na rijalitije kakvi postoje kod nas.

Sav taj najavljeni sadržaj će biti u potpunosti baziran na mitologji koju je kreirao studio Cyan i sve će ostati u duhu igara, što je takođe obećavajuće. Što se tiče rijaliti programa, verovatno će tu biti uključena grupa ljudi koja će dobijati zadatke da rešava zagonetke.

Trenutno nije poznato kada će se sve ovo ostvariti, ali pošto su prava tek kupljenja, čekaćemo verovatno nekoliko godina.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top