PC

U Battlefield V možete graditi stepenište do neba

Možda zbog Fortnite uticaja, ili iz želje da se izvrši inovacija u serijalu, Battlefield V je sa sobom doneo i mehaniku gradnje skloništa u vidu bodljikavih žica i slaganja džakova s peskom.

DICE po tom pitanju nije želeo da zađe dublje, ili smo mi barem tako mislili do sada.
Zahvaljujući jutjuberu DANNYonPC, čija je specijalnost otkrivanje easter egg momenata u igrama, otkriveno je da u Battlefield V možete graditi stepenište do neba, i to bukvalno.

Za aktivaciju ovoga je potrebno da 4 igrača stanu na različitim platformama, nakon toga igrači koriste onu istu mehaniku za građenje skloništa, samo što sada kao finalni produkt dobijaju stepenice koje mogu nadovezivati u nedogled i dostići nove visine.

Ponavljamo, ovo nije bag, već easter egg, kojih ima dosta u Battlefield igrama i verovatno ste se već susreli sa nekim u starijim naslovima iz serijala.

Kako sve to izgleda možete videti u videu ispod, a kreator klipa će vam detaljno objasniti šta sve trebate da odradite.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top