PC

Apex Legends u sezonu 2 ulazi sa novom legendom, novim oružjem i Ranked modom igranja

Apex Legends je igra koja je u kratkom roku prešla put od strmoglavog uspeha do eksponecijalnog pada, pa je tako u svega par meseci profit ove igre spao na ~25% onoga što je igra zarađivala u februaru.

Pad popularnosti igre je rezultat mnogih razloga, ali je jedan od njih i svakako manjak novog sadržaja i razočaravajući Season Pass u prvoj sezoni.

Na večerašnjoj EA PLAY prezentaciji, u okviru E3 2019, dobar deo vremena je posvećen upravo i igri Apex Legends, gde smo imali prilike da vidimo solidan broj novina.

Ranked mod je nešto što je svakako obradovalo brojne igrače, imaće šest nivoa, od Bronze do Apex Predator, i na kraju sezone će se dobijati nagrade na osnovu vašeg uspega na ladderu.

Najzabavnija novina je svakako dolazak nove legende Natalije, koja nosi nadimak Wattson, i za koju smo dobili i veoma lep kratki animirani film, koji možete pogledati na dnu vesti. Wattson je subverzni tip heroja, čija je uloga da  mrsi konce i planove protivnicima, što će, nadamo se, uneti preko potrebne strateško-taktičke dubine u metu igre. Njena uloga je prevashodno zoniranje i odbrana lokacije. Njena osobina je da postavlja do 12 čvorišta koja prave mrežu od lasera i ti laseri nanose solidnu štetu protivnicima, dok vašim igračima ne prave ništa.

Njen Ultimate je Interception Pylon, koji, kao što mu i ime kaže, služi da presreta projektile i granate u zoni koju štiti. U pitanju je trajna građevina, koja takođe i puni štit okolnim saigračima, baš kao i osnovnu osobinu Wattson. Uz sve to, njen pasiv joj omogućava da joj Ultimate Accelerants instant obnove Ultimate, pa tako može praktično kada god želi da postavlja Interception Pylon, gde god je potrebno.

Ovako na prvu loptu deluje veoma zabavno, ali i veoma OP, i nadamo se da neće napraviti balans problem.

Tu je i novo oružje L-Star, koje igrači svakako poznaju iz Titanfall serijala i veoma je jako (razvaljuje vrata), pa se tako može naći samo u care package, te će samim tim imati i limitiranu municiju, kao i sva oružja ovog tipa.

Na sve ovo, stižu i brojne druge balans izmene na oružjima, a tu je i najava za Season 2 Battle Pass, koji donosi novine u sistemu otključavanja nagrada, ali još uvek ne znamo puno detalja oko toga.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top