Nintendo Switch

Breath of the Wild 2 je rezultat ogromnog broja ideja koje je tim imao za DLC-ove prve igre

Jedna od stvari koja i nije toliko očekivana na ovogoddišnjem E3, barem kada je Nintendo u pitanju, bila je najava nove Zelda igre, i to nastavka fenomenalne Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Breath of the Wild 2 izgleda dosta mračnije i sumornije od svog starijeg brata, barem kada je u pitanju ono što smo videli u trejleru, tako da jedva čekamo da saznamo više detalja o igri.

Poznati gejming novinar Džejson Šrejer je nedavno imao prilike da uradi intervju sa Eidži Aonumom, izvršnim producentom Zelda igara, gde se dotakao mnogih zanimljivih tema.

Ova iz naslova je najinteresantnija i tiče se toga zašto nisu napravili potpuno novu igru već nastavak Breath of the Wild. Aonuma je to jednostavno objasnio da je zato što su imali ogroman broj gejmplej i narativnih ideja za DLC sadržaj za prvu igru, i shvatili su da bi time samo previše natrpali stvari u ogromnu igru, te da je najboljle da sav taj materijal i ideje uzmu i od njega naprave jednu potpuno novu igru, i tako se rodio Breath of the Wild 2.

Pričali su još i o tome kako on vidi proces rimejka igara, o tome zašto Zelda igre nemaju mogućnost nameštanja sopstvenih kontrola, o inovacijama u žanru… Ceo intervju je veoma zanimljiv i informativan, tako da vam preporučujemo da ga pročitate na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top