PC

Cyberpunk 2077 će imati više završetaka i photo mod

Kako smo konačno saznali datum izlaska za Cyberpunk 2077, developeri iz kompanije CD Projekt Red su sada počeli da otkrivaju više zanimljivih detalja o tome šta nas očekuje u igri.

Glavni čovek zadužen za deo igre koji se bavi kvestovima je u jednom od intervjua na E3 2019 otkrio da će Cyberpunk 2077 imati više završetaka, baš kao što je to imao i Witcher 3.

Witcher 3 je imao tri glavna završetka, ali trenutno nije poznato koliko će ih biti u Cyberpunk 2077. Ono što je sigurno je da će ih svakako biti i da će biti kvalitetni.

Na vest o tome da celu igru možete preći bez da ubijete ikoga se nadovezala i objava da celu igru možete preći bez ikakvih nadogradnji, osim one dve koje imate od samog početka.

Na osnovu dosadašnjih trejlera smo shvatili da će svet u Cyberpunk 2077 biti prosto prelep, a tu lepotu ćemo najverovatnije moći da zabeležimo pomoću photo moda koji se nalazi u igri. Ovo još uvek nije potvrđeno, ali je opcija, i developeri ozbiljno razmatraju da ovo uvedu.

Šta će sve Cyberpunk 2077 doneti videćemo 15. aprila naredne godine kada se igra pojavi za PC, PS4 i Xbox One platforme.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top