PC

Dobili smo datum izlaska za DOOM Eternal, zajedno sa 1v2 multiplejer modom

Bethesda je oko tri sata ujutru po našem vremenu održala svoj E3 2019 brifing u kojem nam je predstavila neke nove igre, poput Ghostwire: Tokyo i Deathloop, a zvezda prezentacije je svakako bio DOOM Eternal.

Pošto je ovaj naslov već bio predstavljen prošle godine, bilo je sasvim logično da se sada otkrije još detalja, kao i sam datum izlaska. To se i desilo i tako smo saznali da DOOM Eternal izlazi već 22. novembra ove godine za PC, PS4 i Xbox One.

Dobili smo i story trejler koji otkriva više detalja o nemanima koje ćemo tamaniti u odajama pakla, a predstavljen je i dosta zanimljivi asimetrični multiplejer mod igranja – Battlemode.

On je formata 1v2, gde jedan igrač može biti slayer, dok će druga dva igrati kao neki od demona u ponudi. Slayer će biti naoružan do zuba, a igrači u ulozi demona na raspolaganju imaju jedan drugog, uz različite sposobnosti.

Moramo priznati da multiplejer mod deluje poprilično kul i uzbudljivo, a uz to nam je otkriveno i specijalno izdanje čijom kupovinom dobijate Doom Slayer kacigu koju možete nositi.

Uživajte u trejlerima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top