Nintendo Switch

Greškom otkriven Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remaster

Pred sam početak E3 sajma informacije cure na sve strane, a sada gomila njih dolazi iz kompanije Bandai Namco.

Prvo je procureo naziv nove Tales of igre zajedno sa slikama, a sada je greškom otkriveno i da dobijamo remaster odličnog Ni No Kuni: Wrath of the White Witch.

Ova igra se pojavila za hardver prošle generacije(PS3) gde je okupila brojne fanove što i jeste razlog dobijanja remaster izdanja.

Sada je otkriveno na ovaj Ni No Kuni naslov u svom osveženom izdanju stiže već ove jeseni za Playstation 4 i Xbox One uređaje, a spominje se i Nintendo Switch verzija.

Još uvek nije jasno šta će remaster sve doneti, ali će to svakako biti podrška za 4K rezoluciju i poboljšanje teksture.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top