Meridian
PC

Igra kreatora Hellblade: Senua’s Sacrifice i zvanično predstavljena

Nakon nedavnog curenja informacija, sada je na Xbox E3 2019 i zvanično predstavljena najnovija igra kreatora naslova Hellblade: Senua’s Sacrifice, zvana Bleeding Edge.

Kao što je i bilo otkriveno, radi se o 4v4 kompetitivnom multiplejer naslovu sa fokusom na borbu prsa u prsa. Ono što ga ističe od mnogih sličnih naslova je to da će se sve odvijati iz trećeg lica, kao i izuzetno dobar vizuelni stil okruženja u kojem se odvija borba.

Takođe, bitna stavka je i to da je postavka dostupnih karaktera izuzetno šarenolika i svaki od njih ima određenu narav, stil igranja, zajedno sa oružjem koje koristi.

Igra deluje odlično i dosta obećava, a studio Ninja Theory nije otkrio datum izlaska, ali zato znamo da nas 27. juna očekuje alfa testiranje na PC-u.

Sada možete pogledati trejler u punom kvalitetu:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

To Top