Nintendo Switch

Istraživanje pokazalo da gejmerke Luiđija smatraju najatraktivnijim Nintendo likom

Ovih dana jedna od igara o kojoj se najviše priča, kada je Nintendo u pitanju, jeste Luigi’s Mansion 3, čije smo prve gejmplej snimke imali prilike da vidimo na ovogodišnjem E3. Srećnici koji su imali prilike da isprobaju igru su rekli da je u pitanju veoma zabavan naslov, tako da i mi jedva čekamo priliku da je testiramo.

Na E3 novinarskoj prezentaciji, Bil Trinen, iz Nintendo America, je rekao da kompanija ima velike nade za treći nastavak ovog serijala, i da smatra da je u pitanju jedan od potcenjenijih brendova kompanije Nintendo, podsećajući da je dvojka na 3DS prodata u preko šest miliona primeraka.

Ujedno, Bil je ovom prilikom izneo jednu veoma zanimljivu informaciju, a koja se tiče popularnosti Nintendovih karaktera među damama. Neko bi rekao da je Link (Zelda) omiljeni vodeći lik kod nežnijeg pola, ali se ispostavilo da dame vole najviše upravo drugog od braće Bros, odnosno Luiđija.

Mario mora da je veoma ljubomoran zbog ovoga, ipak je Luiđi vitak i visok, a Mario mali i debeo, genetika je poslužila mlađeg od braće Bros.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top