PC

Kreatori igre Hellblade predstavljaju Bleeding Edge – 4v4 igru sa fokusom na blisku borbu

Malo je igara koje su prošle godine na nas u redakciji ostavili takav utisak kao što je to učinila Hellblade: Senua’s Sacrifice, psihološka avantura koja se na do sada najbolji način uhvatila u koštac sa predstavljanjem psiholoških problema u video igrama.

Autori ove igre, studio Ninja Theory (Inače kupljen od strane Microsofta), nam sada predstavlja njihov novi projekat, koji dosta odskače od narativnog singlplejera kakav smo videli u Hellblade.

Nova igra se zove Bleeding Edge, i kao što ste mogli da pročitate u naslovu, fokus ove igre jeste multiplejer, u kome se dva tima od četiri igrača bore međusobno u borbi prsa u prsa, nešto što nas na prvu asocira na For Honor 4v4 borbe, samo u modernom duhu.

Zvanična najava igre će biti na E3 Xbox konferenciji, ali je već procureo trejler, koji možete pogledati na OVOM LINKU.

Ono što nas je već na prvu osvojili jeste neverovatno uvrnut i kreativan dizajn karaktera, posebno nam se sviđa “motoročovek”. Po vizuelnom stilu, čini nam se da igra pokušava da “kupi” publiku koja voli Overwatch i Fortnite, a ne bi nas čudilo da Ninja Theory i Microsoft imaju i esports planove za ovu igrum, i gotovo smo sigurni da će tu biti i skinova.

Xbox konferencija je u nedelju, pa nam ostaje da sačekamo zvaničnu najavu i saznamo više informacija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top