Vesti

Majkrosoft sakrivenom porukom najavljuje da će večeras biti prikazana nova Xbox konzola!

Već više od godinu dana se provlače glasine da će ovogodišnji E3, kada je u pitanju Microsoft i Xbox, biti veoma značajan i bitan, jer ćemo po prvi put videti konzolu nove generacije, odnosno novi Xbox.

Izgleda da je taj dan konačno došao i da ćemo večeras zapravo premijerno videti Xbox konzolu nove generacije, koja nosi kodno ime “Scarlet”.

Ovo je Xbox marketing tim veoma suptilno sakrio u videma “odbrojavanja” pred E3.  Postoje tri klipa, za tri, dva i jedan dan do E3 i svaki je u sebi negde u pozadini sadržao određenu kombinaciju brojeva i slova, R 255, G 36 i B 0. Ljudi koji se razumeju u kodove boja su to primetili i ispostavilo se da je 255, 36, 0 oznaka ni manje ni više nego za skarletnu boju, odnosno Scarlet, kako bi trebalo da bude ime nove konzole.

Sada nam ostaje samo još da sačekamo večerašnju prezentaciju i vidimo i zvanično prikazivanje nove konzole.

https://twitter.com/Cr8Beyond/status/1137490834838970369
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top