Meridian
PC

Microsoft Flight Simulator 2 je kreiran koristeći 2 petabajta podataka

Jedno od velikih iznenađenja koja smo imali prilike da vidimo tokom Majkrosoftovog E3 brifinga je bilo i predstavljanje novog dela u Flight Simulator serijalu.

Ono što nas je oduševilo sa otkrivanjem nastavka na koji se čeka 13 godina je neverovatno visoki nivo detalja, blizak fotorealističnom, i odlična ponuda letelica i lokacija za letenje.

Kada su lokacije u pitanju, njih će svakako biti ogroman broj i one su sve spojene kako bi sačinjavale planetu Zemlju oko koje se može leteti. Tako možemo obilaziti brojne svetske metropole, divljine i dosta drugih lokacija od kojih zastaje dah.

Ono što je najzanimljivije u vezi lokacija je da je Majkrosoft za njihovo kreiranje u virtuelnom svetu morao da iskoristi neverovatnih 2 petabajta geografskih podataka kako bi sve bilo realistično i detaljno.

To se i može videti u trejleru koji nas je već ostavio bez daha.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

To Top