PC

Pogledajte prvi gejmplej iz Star Wars Jedi: Fallen Order

Napokon smo dočekali da vidimo kako će izgledati gejmplej u novoj igri studija Respawn, Star Wars Jedi: Fallen Order.

Ovo će biti prva Star Wars singlplejer igra od kada je EA dobio licencu od Diznija, i zato su očekivanja veoma velika, jer je publika žedna kvalitetne singlplejer priče u ovom popularnom univerzumu.

U demou koji smo gledali, imali smo prilike da vidimo našeg glavnog protagonistu, Cal Kestisa, jednog od poslednjih preživelih Džedaja nakon čuvene “Naredbe 66”, kako se infiltrira u neprijateljske redove na planeti Kashyyyk (domovini Vukija). Cal sarađuje sa Saw Gerrera, odmetnikom koga znamo iz filma Rogue One.

Na osnovu onoga što vidimo, Cal će imati veliki broj opcija da koristi silu, kao što je bacanje svoje svetlosne sablje i usporavanje vremena, i vidimo vema dinamičnu borbu protiv ljudskih neprijatelja, ali i protiv brojnih pošasti iz okoline, kao što su ogromni pauci i osice, a zanimljivo je i to da se vaši neprijatelji mogu boriti i međusobno, pa smo tako videlii Stormtrupere da se bore protiv ovih velikih buba, a vi to možete “iskulirati” i gledati sa strane, ali onda nećete dobiti iskustvene poene.

Naravno, tu su i brojni drugi “bitni” karakteri, koji predstavljaju neku vrstu Boss bori, a videli smo i elemente platformisanja, gde kamera menja poziciju i ugao kako bi vam olakšala pregled onoga gde se krećete.

Trejler traje 14 minuta, i svakako vam preporučujemo da ispod uživate u njemu:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top