PC

Prvi pogled na Halo: Reach za PC

Jedna od PC vesti koja je verovatno najjače odjeknula ove godine, jeste najava Microsofta da će kultni serijal Halo igara konačno stići i na PC, i to kako na Windows prodavnici, tako i na Steamu.

Halo: The Master Chief Collection sadrži naslove Halo: Reach, Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 i Halo 4, i upravo tim redom će i dolaziti do nas.

Juče je studio 343 Industries, koji radi na igrama, izbacio prvi video koji nam pokazuje Halo Reach za PC, dug čitavih sat vremena, tako da obiluje informacijama i zanimljivostima.

U snimku su dizajneri prošli kroz Tip of the Spear misiju kampanje i pokrili veliki broj pitanja i detalja, tako da vam obavezno preporučujemo da ga pogledate ukoliko ste van Halo serijala i nestrpljivo čekate da stigne na PC.

Stvar koja nam je zapala za uvo je što su rekli da publika na PC jako puno traži split-screen co-op, nešto što nisu očekivali i što ne mogu da obećaju pri izlasku igre, ali će svakako inženjeri raditi na tome da u jednom trenutku se doda.

Dolazak Halo kolekcije je prvi u nizu koraka koje Microsoft preuzima kako bi svoje igre približio PC publici, pa smo tako juče imali najavu da Xbox Game Pass stiže i za PC igrače, kao i veliki broj njihovih igara na Steam.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top