PlayStation 4

Nova Gran Turismo igra će biti mešavina prošlosti, sadašnjosti i budućnosti

Gran Turismo serijal trkačina postoji već dugi niz godina tokom kojih smo videli veliki broj igara i pratili smo kako su postajale naprednije iz generacije u generaciju.

Nakon Gran Turismo 6 iz 2013. godine, pre dva leta smo dobili GT Sport koji je predstavljao značajnu promenu u serijalu i doneo je dosta inovacija, a sada je red došao da se zapitamo kakva će biti naredna igra u serijalu.

Kreator serijala, Kazunori Jamauči je za jedan portal otkrio da se već uveliko radi na novoj Gran Turismo igri, i govorio je malo o tome šta možemo očekivati.

Kazunori je govorio kako je GT Sport postigao odlične rezultate, ali i da planira da sledeća igra bude mešavina prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

To znači da nas očekuju nešto u stilu starijih naslova i novina koje je doneo GT Sport, ali i nekih novih budućih stvari koje do sada nismo videli.

Nova Gran Turismo igra će definitivno izaći za narednu generaciju konzola, a dok čekamo da to bude objavljeno pogledajte šta sve znamo o Playstation 5.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top