PC

Kosplejerka izazvala paniku zbog ogromnog snajpera

Iako je SAD zemlja u kojoj je posedovanje i nošenje oružja praktično kao “dobar dan”, to ipak ne znači da ljudi ne reaguju sa strahom kada priteme oružje, posebno ako je to nešto što nije baš deo svakodnevnice i posebno ako se setimo slučajeva masovnih pucnjava koje redovno potresaju ovu zemlju.

Tako je nedavno u Kaliforniji, u blizini grada Santa Kruz, jedna devojka izazvala sveopštu paniku kada se na plaži pojavila sa ogromnim lažnim snajperom, što je ljudima bio signal za uzbunu i potencijalnu pretnju.

Ceo slučaj je dospeo i u lokalne medije, kao što možete videti na slikama,a predstavnik policije je za televiziju KRON 4 poželeo da posavetuje kosplejerima da “nošenje ogromnih lažnih oružja u javnosti baš i nije najbolja ideja” i da kod nekog može da “aktivira” uzbunu i onda stvari mogu da postanu nepotrebno ozbiljne i opasne.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top