PC

Bivši direktor studija Paradox brani agresivno dodavanje plaćenog DLC sadržaja

Ako obožavate strategije koje vam donosi Paradox, onda ste verovatno svesni bolne činjenice da ovaj studio u svim svojim naslovima agresivno gura plaćene DLC dodatke, koji često ulaze u trociferne cene, kada se pogledaju zbirne cene.

To je mnogima zasmetalo, jer se stiče utisak da igrači ostaju uskraćeni za bitan deo igre ako odluče da kupe samo vanila verziju, a ne i dodatni sadržaj.

Zaposleni u samom studiju Paradox ne vide problem sa ovom praksom, a u njenu odbranu je sada stao i bivši direktor, Frederik Vester. On je u nekoliko tvitova naveo par razloga zašto je stalno dodavanje plaćenih DLC dodataka dobro za obe strane.

On je govorio kako igrači kupovinom ekspanzija pomažu razvoj dodatnog sadržaja i novih igara, ali i da one nisu ključne kada je u pitanju radnja u igri i da su po prirodi opcioni.

Dodato je još i da igrači stalno dobijaju besplatni sadržaj koji obiluje novinama, kao i da u multiplejeru igrači mogu da koriste dodatni sadržaj bez njegove kupovine, kako bi se održala ravnopravnosti i balans između igrača.

Kupovina DLC sadržaja je uvek opcija, ali se na kraju sve svodi na lični utisak da li igrači koji se drže osnovne verzije igre ostaju uskraćeni za novi sadržaj ili ne.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top