PC

Spremite se za razbijanje mitova u igri MythBusters

Nema onoga ko nije čuo za emisiju MythBusters, glavni vid zabave kada upalite Diskaveri kanal. Zanimljivi eksperimenti i otkačeni voditelji su nosili savršen spoj nauke i zabave u kojem uživaju generacije.

Sada je došao red da MythBusters postane video igra. Iza igre MythBusters: The Game stoji PlayWay koji iza sebe ima nekoliko igara u stilu simulacija, tako da već znamo šta će ovo ostvarenje biti.

Igra nam omogućava da razbijamo gomilu mitova sa velikim brojem alata na raspolaganju i bez ikakvih posledica, a od nas samih zavisi kako će eksperiment proći.

Ideja iza igre deluje poprilično zanimljivo, ali ono što je zabrinjavajuće je da nema Adama i Džejmija koji su nas vodili kroz brojne emisije, tako da ne znamo da li će igra biti podjednako uzbudljiva i bez njih.

Datum izlaska trenutno nije poznat, ali se očekuje da MythBusters: The Game izađe do kraja ove godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top