PC

Kao Kijanu Rivs sada možete igrati i u Metal Gear Solid V

Najveća vest ove godine je definitivno ta da će čuveni Kijanu Rivs biti prisustan u Cyberpunk 2077, kao i da će on biti karakter sa najviše dijaloga u toj igri.

Zbog toga mnogi fanovi jedva čekaju april naredne godine kada će Cyberpunk 2077 izaći i traže razne alternative kako bi nekako skratili vreme čekanja.

Jedna odlična alternativa dolazi iz zajednice modera, pošto su oni uspeli da ubace Kijanu Rivsa kao igrivog karaktera u Metal Gear Solid V.

Kijanu Rivs je u ovaj naslov ubačen kao Johnny Silverhand, kako se zove karakter u CP2077, ali i kao čuveni plaćeni ubica Džon Vik.

Mod se savršeno uklapa u Metal Gear Solid V okruženje, a detalje upotpunjuju u nadogradnje poput srebrne ruke.

Ovaj sjajni mod je potpuno besplatan za preuzimanje i u njegovim čarima možete uživati putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top