PC

Amazon predstavio novi The Lord of the Rings MMO

The Lord of the Rings Online već više od decenije sasvim uspešno zadovoljava potrebe MMO fanova za jednim kvalitetnim MMORPG naslovom i evo i sada, nakon 12 godina, i dalje ne prestaje da redovno izbacuje nov sadržaj u vidu ekspanzija.

Ipak, možda je došlo vreme za jedan potpuno novi i savremeni LotR MMO? Tako sigurno misle u Amazonu, jer je danas i zvanično predstavljen The Lord of the Rings MMO na kome radi Amazon Game Studios u saradnji sa Leyou Technologies i Middle-earh Enterprises.

Nažalost, u podužem saopštenju za medije nije rečeno ništa od prave vrednosti što se tiče same igre, već isključivo nekoliko PR mesta i objašnjenje ko će za šta u ovoj saradnji biti zadužen, tako da ćemo za prve “prave” informacije morati još da se načekamo.

Podsećamo, Amazon takođe radi i LotR tv seriju za njihovu Prime platformu, i naglašeno je da priča i postavka ove serije i MMO-a neće biti povezane.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top