PC

Pogledajte WoW napravljen u Unreal 4 endžinu

World of Warcraft je i u 2019. godini najpopularniji MMO naslov na svetu, ma koliko imao problema i nazadovoljstva fanova.

Ova 15 godina stara igra je prvih koraka do danas prošla tu i tamo kroz neke grafičke promene kako ne bi izgledala baš zastarelo, ali je i dalje u pitanju veoma star endžin i izgled igre nije bio na najvišem nivou ni tada kada se pojavila, a kamoli danas, pa čak i kada uzmemo “kartuniš” stil koji WarCraft generalno odlikuje.

Prosto je greota da nemamo nešto poput “WoW 2”, gde bi sve bilo rekreirano u modernom okruženju.

To se isto zapitao i dizajner Daniel L, koji je proveo godine i godine svog života posvećen tome da u slobodno vreme pravi zone iz WarCrafta u Unreal 4 pogonu, i sada je napravio video od 12 minuta koji čini kompilaciju svih tih zona.

Napravio je sledeće zone: Grizzly Hills, Elwynn Forest, Duskwood, Westfall i Durotar, i upravo ih tim redosledom možete videti u videu ispod.

Sve izgleda zaista sjajno i veoma detaljlno, a opet verno onome što predstavlja WarCraft, tako da – uživajte!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top