Mobile

Prikazan gejmplej za Minecraft Earth

Razvoj najnovije igre sa Minecraft etiketom teče odlično, pa je tako sada Mojang fanovima predstavio gejmplej video, kao i detalje kada mogu očekivati da zaigraju ovo ostvarenje za mobilne telefone.

Ovaj naslov je izrađen u Pokemon GO stilu i tako koristi augmentovanu realnost(AR) kako bi zabavio igrače, koji mogu graditi virtuelni kockasti svet i sakupljati resurse. Sve ovo je odlično prikazano u videu ispod, tako da ako ste imali nekih sumnji obavezno pogledajte.

Datum izlaska trenutno još uvek nije poznat, ali je Mojang otkrio da igrači imaju prilike da zaigraju Minecraft Earth kroz zatvorenu betu koje će biti pokrenuta u naredne dve nedelje, a vi se možete prijaviti na ovom linku za šansu za učestvovanje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top