Filmovi-Serije

Space Invaders film konačno dobio pisca

Trend izrade filmova po uzoru na video igre nikako ne jenjava, a on čak neće poštedeti ni legendarni naslov iz davne 1978. godine – Space Invaders.

Da se na Space Invaders filmu radi znamo još od pre nekoliko godina, ali detalja je bilo dosta malo. Sada je situacija gotovo slična, samo što smo saznali ko će biti pisac ovog projekta.

Na filmu će raditi Greg Ruso, i imaće tu ulogu pisca, isto kao što je ima i za gomilu ostalih najavljenih filmova po video igrama, poput Mortal Kombat i Saints Row filmova.

On je takođe radio na Detective Pikachu filmu, koji je pobrao generalno pozitivne kritike, pa tako sa optimizmom očekujemo i ove ostale adaptacije.

I dalje nam nije poznato šta možemo da očekujemo od Space Invaders filma, jer je rađen po običnoj igri iza koje ne stoji nikakva priča.

Ideja nas zanima, a tek trebamo videti ko će glumiti u njemu i kada će doći na bioskopska platna.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top