PC

Juventus će se ekskluzivno pojaviti u eFootball PES2020

Možda je Electronic Arts uspeo da uzme Ligu Šampiona Konamiju prošle godine, ali borba za licence se nastavlja na svim poljima.

Stara Dama iz Torina je objavila danas da je potpisala ekskluzivan ugovor sa Konamijem, po kome će se ovaj italijanski velikan pojaviti isključivo u eFootball PES2020, odnosno nećemo ga videti u ovogodišnjoj iteraciji Fife.

Ovo znači ni da neće biti Ronalda u FIFA20, a na snimku ispod možete videti 3D skeniranje ekipe Juventusa i još neke detalje.

Naravno, FIFA ostaje neprikosnoveni kralj licenci, ali sasvim sigurno EA nije srećan što je im je izbegao legendarni Juventus. Ovo isto važi i za Allianz Stadium, dom Juventusa, koji će se pojavit u PES-u ove godine.

Inače, ako vas interesuje otkud “fudbal” od ove godine u imenu PES-a, saznajte više o tome na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top