Nintendo Switch

Novi model Nintendo Switch konzole donosi znatno bolju bateriju

Kompanija Nintendo očigledno ima više stvari pripremljenih za fanove prenosive Switch konzole, pošto sada pored Lite modela predstavlja i novi model sa znatno boljom baterijom.

Nedavno predstavljeni Nintendo Switch Lite sa sobom donosi manju snagu hardvera i fokusiran je na prenosivu komponentu konzole, koju igrači  dosta vole.

Ova japanska kompanija je mislila i na onaj deo koji ne želi da žrtvuje snagu zarad prenosivosti i trajanja baterije, pa će tako uskoro moći da se kupi model sa kojim možete dosta duže da se igrate bez razmišljanja o punjaču.

Moćnija baterija omogućava igračima igranje od 4.5 do 9 sati na samo jednom punjenju, dok je pre to bilo od 2.5 do 6 sati u zavisnosti od igre. Nintendo je na svoj sajtu za poređenje iskoristio i Breath of the Wild, koji će sada igrači moći da igraju oko 5.5 sati, a pre je bilo moguće samo tri.

Novi model konzole, osim baterije, neće imati nikakvih drugih poboljšanja i promena, ali je i ovo definitivno značajno za sve fanove. Cena će najverovatnije ostati ista, odnosno 300 dolara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top