PC

Predstavljena lista igara koja će biti dostupna putem Uplay+ servisa

Kompanija Ubisoft se pridružila trendu pokretanja onlajn pretplatničkih servisa za video igre, pa je tako na E3 2019 pored velikog broja igara predstavila i Uplay+.

Ovaj pretplatnički servis će sa radom krenuti od septembra i igračima će pružiti preko 100 igara koje su tokom prethodne godine došle iz kompanije Ubisoft.

Sada je objavljena kompletna lista igara koje će od samog početka biti moguće igrati onlajn, kao i bez potrebe za povezivanjem na internet ako ste ih preuzeli.

Kompletna listu igara možete pogledati na ovom linku, i ona deluje obećavajuće, pogotovu zato što će i novi naslovi biti dostupni putem ove platforme od prvog dana. Ono što je zabrinjavajuće u ovom slučaju je to da će pretplatnici sa one strane okeana dobiti dosta bogatije verzije igara.

Kada se uporede liste za pretplatnike NA i EU servera, vidi se da će igrači iz NA regije dobiti gotovo sve igre sa najprestižnijim izdanjima, dok će igračima iz evrope samo pojedine igre biti Deluxe ili Ultimate verzija, a većina će biti sa standard etiketom.

To se može videti odlaskom na sajt kompanije za Veliku Britanije, gde je navedeno da igrače očekuje Standard edicija igre Watch Dogs Legion, a za igrače iz Amerike je to ultimate izdanje.

Nije jasno zašto je Ubisoft napravio ovu razliku, ali se nadamo da će uskoro biti objašnjena.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top