PC

Trejler za 4. sezonu u PUBG nas upoznaje sa istorijom prve mape

Iako PUBG postoji već duži period tokom kojeg je dobio još novih mapa i dosta novog sadržaja, developeri nisu zaboravili na originalnu mapu, Erangel.

Ona je sada sa dolaskom četvrte sezone u igru dobila remaster, sa značajno poboljšanim teksturama i izmenama u rasporedu, a sa svim tim je stigao i novi sinematik.

Video je fokusiran na burnu istoriju mape Erangel ispričanu iz perspektive čoveka koji je jedini preživeo horore na ostrvu.

Ovaj sinematik predstavlja savršen uvod u novu sezonu, koja osim osvežavanja originalne mape donosi i dosta poboljšanja u gejmpleju, novu propusnicu, a sada možete slušati i radio u vozilima.

Više o novoj propusnici i apdejtu možete saznati na zvaničnom sajtu PUBG korporacije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top