PC

UbiSoft najviše zaradio od PC igrača u protekloj godini

Poznati francuski izdavač i developer, kompanija UbiSoft, juče je imala redovni konferencijski poziv sa investitorima, gde je osnivač kompanije Iv Giljemot otkrio da je sada PC preuzeo primat kao najprofitabilnija platforma za kompaniju.

Ovo se odnosi na rezultate u prvoj četvrtini ove godine, gde je udeo PC prodaje porastao sa prošlogodišnjih 24% na ovogodišnjih 34%. Sledi PS4 sa 31% udela, zatim Xbox One sa 18%, pametni telefoni sa 7% i Switch na kome tek 5% ljudi igra UbiSoft igre.

Kako kažu u kompaniji, ovo je pre svega rezultat velikog uspeha koji je napravio Anno 1800, a koji je isključivo računarska igra, ali kažu da je i bez toga u pitanju veoma uspešna godina za UbiSoft na računarima, i posebno je naglašen uspeh koji ima njihova Uplay platforma.

Ujedno, iskorišćena je i prilika da se predstavi lista igara koja će se pojaviti na njihovoj Uplay+ striming platformi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top