PC

Probajte besplatnu John Wick igru u duhu NES ere

Dok čekamo da nam Kijanu Rivs stigne sa Sajberpankom, evo prilike da se malo igramo sa njim u jednoj drugoj ulozi, onoj koja ga je proslavila ove decenije.

U pitanju je uloga Džona Vika, u besplatnoj igri koja nosi isto ime, a koja je urađena u potpunosti u duhu retro run-and-gun NES pucačina.

Nju je uradio čovek iza imena MuriloDev, i besplatni demo možete preuzeti na ovom linku.

Igra ima normalna i laka podešavanja, i autori su se potrudili da težina bude u tuhu NES igara, odnono “kosočupajuća”.

Inače, verovatno ste već i upoznati, u izradi i je i zvanična Džon Vik igra, sa sufiksom Hex, koja je urađena u Hotline Miami duhu i koja će se pojaviti negde početkom sledeće godine, ekskluzivno za Epic Store.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top