Filmovi-Serije

Stigao je prvi trejler za The Witcher seriju!

Produkcijska kuća Netflix je konačno rešila da željnim fanovima pruži prvi, pravi, tizer za nadolazeću Witcher seriju u trajanju od 2 minuta.

Ono što odmah vidimo je da seriju krasi mračna nota i da nas očekuje dosta nasilja, baš kao što je nedavno otkriveno u intervjuu. Takođe možemo videti da će biti i odstupanja od izvornog materijala, odnosno knjiga Sapkovskog, ali pošto je i on uključen u izradu serije mislimo da neće biti nečeg problematičnog po fanove.

Imali smo prilike da vidimo i par novih lica, koja nisu bila ranije predstavljena kroz fotografije, a isto tako smo videli da će serija biti prepuna akcije i opasnih čuvodišta.

Trejler je doneo dosta detalja, ali smo i dalje bez datuma premijere serije. Nadamo se da će to biti do kraja godine, pošto je snimanje privedeno kraju već tokom maja.

Uživajte u trejleru i recite nam kako vam se čini trejler.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top