PC

Karaktere u Gears 5 ćete moći da kupite i pravim novcem

Cigareta možda neće biti u Gears 5, zbog navodnog lošeg uticaja na mlade igrače, ali mikrotransakcija definitivno neće nedostajati.

One će biti dostupne i u ovoj igri i omogućiće vam da kupujete nove karaktere u mutliplejermodu, umesto da ih otključavate igranjem.

Multiplejer u Gears 5 funkcionše poput onog u hero pucačinama, gde se svaki heroj razlikuje po snazi i drugim karakteristikama, što može da bude problematično ako se ne izvede na pravi način.

Gears 5 nije prva igra koja poseduje ovako nešto, ali je izuzetno važno da Coalition načini karaktere izbalansiranim i da se do njih može doći poštenim igranjem i relativno brzo, a ne samo hvatanjem za novčanik.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top