PC

Rainbow Six Quarantine stiže pre aprila naredne godine

Na ovogodišnjem E3 sajmu kompanija Ubisoft je predstavila najnoviju igru u Rainbow Six serijalu, nazvanu Quarantine.

Igra je tada predstavljena izuzetno mračnim trejlerom, iz kojeg se nije moglo izvući preterano mnogo detalja o samom gejmpleju.

Tišina od premijernog predstavljanja je sada prekinuta izjavom direktora Ubisoft da će Rainbow Six Quarantine izaći pre aprila naredne godine.

Ovo nije konkretna objava o datumu izlaska, ali barem sa sigurnošću znamo da će igra izaći tokom trajanja ove fiskalne godine. Još dve igre ovog studija izlaze u sličnom periodu, Gods & Monsters izlazi krajem februara 2020. a Watch Dogs Legion početkom marta, što znači da će se Quarantine verovatno pojaviti početkom februara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top