PC

Call of Duty: Modern Warfare nosi bogate opcije za kastomizaciju oružja

U susret premijeri gejmpleja za Call of Duty: Modern Warfare, zakazanoj za prvi avgust, Activision i Infinity Ward su počeli da tizuju sitne detalje vezane za samu igru.

Zvanični Twitter kanal igre je nedavno izdao kratki tizer u kojem je prikazana gunsmithing mehanika, zadužena za kastomizaciju oružja.

Ova mehanika je podeljena na 9 kategorija koje direktno utiču na performanse glavnog i sekundarnog oružja u igri, dok igrači mogu na oružje staviti maksimalno 5. Kategorije se razlikuju u odnosu na tip oružja, jedan developer je objasnio da će na assault puškama igrači moći da prilagođavaju lasere, optiku, jačinu trzaja, kapacitet magazina i ostale performanse.

Ova mehanika deluje dosta zanimljivo, pre svega što igrači moraju dobro da razmisle šta da poboljšaju a šta da izostave pre ulaska na virtuelno bojište.

Ono što se za sada ne pominje, a verovatno interesuje većinu igrača, jesu mikrotransakcije, odnosno da li će one, i u kolikoj meri biti uključene u gunsmithing.

Nadamo se da to neće biti slučaj, ali moramo biti obazrivi jer iza Call of Duty serijala stoji Activision.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top