PC

Novi modovi igranja stigli u Rage 2, zajedno sa specijalnim Wolfenstein paketom

Kao što je Bethesda i najavila, novi sadržaj je stigao za RAGE 2 u vidu novih modova igranja i specijalnog paketa.

Modovi igranja se odnose na povećanje težine igranja, poput New Game+, a ako vam to nije dovoljno, onda na raspolaganju imate Ironman mod u kojem gubite sav napredak ako jednom poginete, a Ultra-Nightmare sve to podiže na viši nivo.

Bethesda je baš rešila da počasti igrače koju vole visoke težine igranja, ali tu je i novina za ostale. Nove šifre za varanje su tu, skinovi za oružja, ali i specijalni Wolfenstein paket u čast izlaska nove Wolfenstein igre.

U pitanju je paket sa linijama i forama koje izgovara BJ Blazkovic, što uopšte ne zvuči loše.

Tu su naravno i razne ispravke bagova i problema, a sada se spremamo za dolazak nove ekspanzije za Rage 2.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top