PC

Od sada na Discordu servere možete grupisati u foldere

Discord je kroz godine izrastao u fantastičnu platformu namenjenu gejmerima, gde sva obaveštenja i informacije o igrama mogu dobijati brzo i direktno od developera.

Lakoća komunikacije je definitivno najbolja stavka, a ljudi iza Dicorda su sada rešili da malo porade i na olakšanju organizacije.

Ako na vašem nalogu pratite više servera onda vam je svakako koliko je zamorno skrolovati dok ne dođete do onog koji tražite. To je smetalo mnogim igračima i već mesecima unazad se tražilo neko poboljšanje.

Ono je stiglo sa najnovijim apdejtom, i to su folderi. Sada na Dicordu sve servere možete organizovati u foldere po svojoj želji i tako načiniti aplikaciju preglednijom.

Foldere možete kastomizovati po boji, nazivu, a čak možete i isključiti obaveštenja za servere smeštene u folderu kroz par klikova, što svakako dosta znači.

Kako se vama čini ovaj dodatak? Recite nam na našem Discord serveru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top