PC

U Elsinore imate zadatak da sprečite tragediju šekspirovskih razmera

Priznaćete da video igre nose dosta raznolikosti sa sobom, neke govore o budućim događajima, neke o fantaziji, a neke nas odvedu pravo u delo jednog od najpoznatijih pisaca.

Upravo na tim osnovama je izrađena igra studija Golden Glitch, Elsinore, u proživljavate događaje iz Šeksiprovog Hamleta u ulozi Ofelije.

Za razliku od Hamleta, gde je definitivno “nešto trulo u državi Danskoj”, ovde možete sprečiti ogromnu tragediju ako donesete dobre i mudre odluke. 

Igra funkcioniše tako što je Ofelija zarobljena u beskrajnoj vremenskoj petlji i iznova doživljava stravične događaje. Tako da je izuzetno retko da iz prvog pokušaja sprečite tragediju, već ćete to iskustvo iskoristiti u narednom pokušaju.

Elsinore je dosta zanimljiva igra, jer u njoj karakteri vode svoje živote i imaju svoje potrebe i planove koje žele da ostvare, kao što i vi imate u igri. Kroz mnoge prelaske, Ofelija će izučavati motivacije likova koji je okružuju i to će iskoristiti kako bi preživela u opasnim situacijama.

Ovaj naslov vam stvarno daruje mnogo ako ste obožavatelj Šekspirovih dela, ili želite da Hamleta iskusite na neki novi način. U svakom slučaju, Elsinore možete kupiti putem Steama za 15€.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top