PC

Doom 64 izgleda stiže i za PC i Playstation 4

Ekskluzivnost u gejming industriji postoji već duži period, a sada ćemo za primer uzeti Doom 64, koji se 1997. godine pojavio ekskluzivno za Nintendo 64 konzolu.

Ove igre se sada prisećamo jer će se ona izgleda pojaviti i na nekim drugim platformama i to posle 22 godine.

Nakon što se originalna Doom trilogija iznenada pojavila za veliki broj platformi, na internetu se pojavio i rejting za Doom 64, koji upućuje na to da će se igra pojaviti za PC i PS4 uređaje.

Ovo je igra u čuvenoj franšizi iza koje nije stojao idSoftware, već Midway Games, pa bi bilo lepo da iskusimo i ovu kreaciju, samo što trenutno ne znamo kada će se ona pojaviti za pomenute platforme.

Takođe, postoji velika šansa i da će se Doom 64 pojaviti i za ostale platforme, ali i ovde čekamo zvaničnu objavu, ili iznenađenje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top