PC

Ako volite Darkest Dungeon i Drugi svetski rat – Warsav je igra za vas!

Igra Warsav je ovih dana dobila i zvanični datum izlaska – 4. septembar.

U pitanju je naslov na kome radi studio Pixelated Milk, publici pounat po igri Regalia: Of Men and Monarchs.

Već na prvi pogled jasno vam je da je u pitanju igra koja veoma vuče inspiraciju iz rogue-like RPG naslova Darkest Dungeon, ali sa obrtom da je u pitanju istorijska igra!

Vodi nas u drugi svetski rat, u pakao Varšave, jednog od gradova koji je ubedljivo najviše stradao u tom ratu, kako sam grad, tako i njegovo napaćeno stanovištvo.

Varšavski geto i ustanak su neke od najmračnijih stvari stvari iz drugog svetskog rata, i igra nas vodi upravo tamo. Upravljamo malim, ali odabranim odredom ustanika koji se bore protiv nacizma. To je miks kako civila, tako i prekaljenih vojnika koji su ostali da se bore nakon kapitulacije.

Malo gejmpleja možete pogledati ispod, i igra pre svega 2D potezni, taktički RPG, koji uključuje i upravljanje resursima kada niste u akciji, dakle veoma slično onome što smo videli u Darkest Dungeon.

Vizuelni igra zaista izgleda sjajano, očigledno kopira DD stil, ali to radi na odličan i veoma kvalitetan način, sa koloritom koji odgovara igri i muzikom koja “vrišti” Drugi svetski rat.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top