PC

Nova Hitman 2 misija nas vodi u Sibir

Juče smo saznali da se uveliko radi na trećem delu ributa čuvene frašnize i hladnokrvnom plaćenom ubici, ali to nisu jedine vesti koje nam stižu o Hitmanu.

Novi DLC za Hitman 2 je najavljen, koji se jednostavno zove “The Prision”, zato što nas upravo i vodi u zatvor, doduše ne bilo kakav zatvor – sibirski zatvor!

Cilj nam je da eliminišemo dve mete u zatvorskom postrojenju jednog od najhladnijih regiona na svetu. Jedna meta je ukrajinski kriminalac koji ima političke veze, a druga je sam upravnik zatvora.

Kako se čini, ovo će biti jedna od onih snajperskih misija, gde ćemo morati da nađemo naše mete sa daljine i eliminišemo ih koristeći haos koji se dešava u zatvoru.

Vizuelno deluje sjajno, a nadamo se da će i gejmplej biti zabavan.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top