PlayStation 4

Fortnite više nije najigranija igra na konzolama

Danas počinju takmičenja u okviru Fortnite World Cup, mečevima Duo finala, ali se u pozadini provlači jedna informacija koja sasvim sigurno nijee baš ohrabrujuća za Epic Store.

Naime, još u junu su brojke pokazale da je igra izgubila veliki udeo prihoda u odnosu na isti period prošle godine, ali je ovog meseca izgubila i prestižni status najigranije igre na konzolama.

Od kada se pojavio na PS4, Xbox i Switch platformama, Fortnite je zbirno držao uvek prvo mesto, osim u tri slučaja – kada su se pojavili RDR2, Black Ops 4 i FIFA 19.

Međutim, u julu još nije izašla ni jedna jedina velika AAA igra, a Fortnite nije uspeo, po prvi put u eri vladavine ove igre da održi prvo mesto, koje je ponovo zazuela skoro šest godina stara igra. Pogađate – GTA V Online.

Da li je ovo samo privremena promena zbog novog Kazino sadražja u GTA 5, ili neki drugi pokazatelj, ostaje nam da vidimo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top