Nintendo Switch

Igra Stranger Things 3 stigla zajedno sa početkom treće sezone

Fantastično Netflixovo horor ostvarenje koje nas vodi u alternativne osamdesete godine prošlog veka je dobilo svoju treću sezonu po redu, a uz to je stigla i poslastica za fanove video-igara.

Zajedno sa početkom treće sezone je izašla i igra Stranger Things 3: The Game, koja je u potpunosti bazirana na seriji.

Igra je napravljena u istom onom nostalgičnom stilu koji krasi seriju, te se stiče osećaj kao da je igramo na SNES konzoli, a ne na modernim uređajima.

Tu je pikselizovana grafika sa RPG mehanikama i pogledom iz ptičije perspektive, a developeri je opisuju kao odličnog pratioca treće sezone igrane serije.

Nismo baš u potpunsti sigurni koliko je igra vezana za dešavanja u seriji i da li će vam otkriti nešto što ne bi trebala, pa vam tako preporučujemo da ipak prvo odgledate treću sezonu, pa da se tek onda bacite na igru.

Stranger Things 3: The Game je dostupan za PC, PS4, Xbox One, Switch i mobilne uređaje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top