Domaća Scena

Izašla je ekspanzija Expedition za popularni srpski RPG Underrail

Izometrijski oldskul RPG Underrail je osvojio srca brojnih fanova klasičnih RPG igara u ovoj odlazećoj deceniji.

Igra je se pojavila tiho kao Early Access naslov krajem 2013. godine, da bi u svom punom izdanju stigla 18. decembra 2015. godine i apsolutno oduševila i kritiku i igrače svojim šmekom, atmosferom i bogatim svetom, te veoma izazovnim i slojevitim gejmplejem, koji se posebno dopada tvrdokornim ljubiteljima RPG igara, ali i verovatno nije za svakoga.

Na igri je radio srpski studio Stygian Software, koji praktično čini samo jedan čovek, odnosno Dejan Radišić uz grupu određenih saradnika. Nakon nepune četiri godine od izlaska igre, danas nam stiže i prva velika ekspanzija – Expedition.

Umesto radnje u metrou, ovoga puta idemo u tajna postrojenja i pećinske komplekse ispod Crnog Mora, gde ćemo se boriti protiv krvožednih životinja, neprijateljskih stanovnika postrojenja i pronicljivih pirata i krijumčara, te usput otkriti davno zaboravljene misterije i sile koje su oblikovale svet UnderRaila.

Očekuje nas preko sto novih lokacija (obale, ostrva, podvodne pećine, tajna postrojenja, drevne lokacije, piratska uporišta…), nova priča, nove frakcije, puno novih predmeta i recepata za kraftovanje, levelovanje preko 25. nivoa i nove osobine i veštine.

Povodom izlaska tu je i trjler, koji možete pogledati ispod, a ukoliko ste ljubitelj klasičnih RPG igara, mi vam svakako preporučujemo da pazarite igru i ekspanziju, pružiće van bezbrojne sate zabave, a podržaćete domaću kreativnost i razvoj video igara!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top