Nintendo Switch

Novi trejler za Yooka-Laylee and the Imposible Lair obećava obilje uzbudljivih nivoa

Kao što je i naglašavano početkom juna, studio Playtonic je na E3 sajmu otkrio novu igru u Yooka-Laylee serijalu, što je obradovalo mnoge fanove, a sada nam je pružen i novi trejler.

Trejler za Yooka-Laylee and the Impossible Lair prikazuje nivoe koji na očekuju sa dolaskom igre, a ono što je privuklo najviše pažnje jesu “alternativna stanja” nivoa.

Igrači imaju mogućnost da utiču na izgled nivoa, kao i na sam stil gejmpleja koji će u njemu biti korišćen. Na primer, određena akcija može neki nivo zalediti ili potopiti, što menja stil igranja iz klasičnog skakutanja u klizanje ili plivanje.

Trejler prikazuje da je predivni šarm originala pristutan, i iskreno jedva čekamo da zaigramo Impossible Lair kada se pojavi za koji mesec(tačan datum nije poznat).

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top