PC

Pogledajte prvih 13 minuta gejmpleja iz Control

Jedna od najvrelijih igara koje očekujemo ovoga leta je svakako Control, najnovije ostvarenje kreatora Max Payne serijala, studija Remedy Entertainment.

Control je već od ranije najavljen ali smo i pored toga detalje dobijali na kašičicu i nije baš sasvim poznato kakva nas to pretnja očekuje.

Remedy se rešio da sve to malo pojasni u susret izlasku i to otkrivanjem gejmpleja iz igre. Posredstvom kanala IGN sada je pred vama čitavih 13 minuta iz igre koji predstavljaju samu uvodnu sekvencu u igru.

Video nas uvodi u priču igre i postavlja mračni zlosutni ton koji će nas pratiti kroz celu igru.

Control izgleda odlično, a i od same priče očekujemo dosta. Kako će cela igra izgledati saznaćemo 27. avgusta, kada će ona postati dostupna za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top