PC

Poslednji DLC za Assassin’s Creed: Odyssey stiže ovog meseca

Assassin’s Creed: Odyssey je fantastična igra koja obiluje sadržajem i raznovrsnom pričom zahvaljujući kojoj su igrači provodili sate i sate u virtuelnoj antičkoj Grčkoj.

Ubisoft je i nakon izlaska nastavio da dodaje nove deliće priče o događajima iz davnih vremena, čime je znatno proširen obim igre, a na osnovu količine dodatnog sadržaja to je lako mogla biti i zasebna igra.

Epizodnom DLC sadržaju za našu Odiseju je došao kraj, pošto sredinom ovog meseca, 16. jula tačnije, izlazi poslednja epizoda zvana Judgment of Atlantis.

Ovaj DLC donosi potpuno novu regiju koju igrači mogu istraživati i to je sama Atlantida, kao i gomilu dodatnog sadržaja i drugih pogodnosti.

Sigurni smo da nas očekuje spektakularan završetak priče o Atlantidi, a Ubisoft još uvek nije rekao da li ćemo u skorije vreme dobiti još neki DLC paket ili će se fokusirati na razvoj nove igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top