PC

Prva velika epizoda za The Division 2 nas vodi izvan Vašingtona krajem ovog meseca

O dodatnom sadržaju za The Division 2 se govori praktično još pre izlaska, a razloga za tako nešto je i te kako bilo, jer se radi o besplatnim paketima koji značajno proširiju postapokaliptično iskustvo.

Već na E3 sajmu nam je najavljeno da će nas epizodni format odvesti izvan granica glavnog grada SAD-a, Vašingtona, i da će nam doneti skroz novo iskustvo.

Prva od epizoda najavljenih za ovu godinu nam stiže već krajem jula i nosi naziv DC Outskirts: Expedition. Ona sa sobom donosi dve nove misije koje se vrte oko predsednika, kao i Expeditions mod igranja.

Pogledajte još: Netflix radi na The Division filmu sa Džejkom Gilenholom u glavnoj ulozi

Ovaj mod igranja pred igrače stavlja izazov pronalaženja članova jedinice koja je doživela teški napad hijena i drugih organizacija. Igrači koji uspešno kompletiraju sve što mod igranja nudi dobijaju specijalnu opremu i mnoštvo nagrada.

Prva epizoda će zvanično postati dostupna svima od 30. jula, dok će igrači sa Year 1 propusnicom pristup dobiti već 23. jula.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top